Kullanıcı Sözleşmesi

1) Üyeliğin başlaması için üyelik sayfasında ‘üye kayıt formunu doldurup hesap numaralarına üyelik karşılığı olan ücreti yatırarak mail atılması veya telefon numaralarına mesaj atması yeterlidir

2) Üyelik sonucunda size verilen kullanıcı adı ve şifre yalnızca bir bilgisayarda veya 1 mobil cihazda kullanılır.

3) IP numaranızın sabit olması halinde ofis içinde ki tüm bilgisayarlardan aynı anda kullanılabilinir.Sabit IP numarası almak için internet servis sağlayıcınızla irtibat kurabilirsiniz.

4) KDV oranı %20 dir.

5) İhalehaber.com’da var olan haberler üyelere bilgi verme amaçlı olup,resmi belge niteliği taşımaz.

6) İhalehaber.com gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi durumunda İhalehaber.com’un herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

7) İhaleheber.com sitesi başka sitelere verilen linklerin içeriğindeki gizlilik politikasına aykırılıklardan sorumlu değildir.

8) Ticari unvan,marka,imalatçı reklamı veya çeşitli konularla ilgili olarak üçüncü kişinin/tarafın herhangi ürünü işlemi veya hizmetine ihalehaber.com referans olarak onaylamış/kefil olmuş olarak ima edilemez.

9) İhalehaber.com’un kapsadığı bilgiler üzerinden yapılan işlem veya alınan bir karar için ihalehaber.com herhangi bir kullanıcı kurum kuruluş veya bireye karşı sorumlu olmayacaktır.Tarafımızdan sağlanmış,erişilmiş bütün bilgiler ve hizmetler olduğu gibi sunulmaktadır.Yazım, yazılım, sistem hatalarının olmayacağını garanti etmez.

10) Abonelik kaydı yaptığı bilgilerin doğruluğunu taahhüt etmiş sayılır.

11) Bilgi kısmen dahi olsa kopya edilemez, çoğaltılamaz, internette yayımlanamaz.

12) www.ihalehaber.com kullanılan şifreyi tek taraflı iptal edebilir. Kullanıcı herhangi bir hak talep edemez.

13) Aboneler Bu Şartları Abone Olduklarında Kabul Etmiş Sayılır.



www.ihalehaber.com/ İHALEHABER BİLİŞİM BASIN AJANSI – ZAFER ŞENGÜL